Vi på Quality Cars arbetar endast med kvalitetsbilar, detta av den enkla anledningen att du som kund ska känna dig trygg med vad det är du köper. Nästan alla våra bilar har haft endast en brukare och historiken är därmed alltid fullständigt. Vi säljer inte en bil som vi själva inte kan lita på. Service och god bemötande värdesätter vi högst på Quality Cars före och efter bilköpet. Till oss kan du ALLTID vända dig.

Loqman Kaki heter jag och äger detta bolag som startade 2011, här kommer lite information om mig för er som är intresserade.

Är uppvuxen i vackra Sundsvall och bor här med familj, har en utbildningbakgrund som Ekonom, Datatekniker och Jurist på Universitetsnivå men intresset har alltid varit bilar ända sedan barndomen. Jag har gedigen erfarenhet av bilar, har byggt till och med en egen bil, intresset är så pass starkt att jag gick ett extra år på gymnasiet bara för att läsa alla mekanikkurser. Jag har även varit anställd i rikets tjänst under ca sju år, bland annat på Skatteverket. Min bakgrund och min erfarenhet genom åren har bidragit till en stark egenskap och det är respekten för de människor jag möter, det är viktigt för mig att bemöta mina kunder med respekt och lyssna in vad deras behov är. Det är viktigt att mina kunder är nöjda med sitt köp och att de får det som utlovas. Förtroende värdesätter jag högt och ambitionen är ALLTID att skapa långsiktiga relationer.

Välkomna till oss på Quality Cars Norrland AB.

Loqman Kaki - VD